alanya
Hotel Reservation
Otel Alanya Hotel Güvenlik & Gizlilik Politikası | Hizmet Verme Şartları | Ödeme | İletişim
Online Otel Rezervasyon
ALANYA
Ana Sayfa
Alanya Şehir Haritası
Oteller >>
Tarihi Yerler >>
Doğal Güzellikler >>
Plajlar >>
Haberler
Alanya Doğa Sporları
Otel Liste
Turizm Fuar Takvimi
Spor ve Kültürel Etkinlikler
Gece Hayatı
Resim Galerisi >>
Video Galeri
SERVİSLER
ALTİD'e Üyelik Başvurusu
Site İçi Yardım
Ulaşım >>
Basında ALTİD >>
Bültenler
Turizm İstatistikleri
Danışma Ofisi Faaliyetleri
Turizm Araştırmaları >>
Vize İşlemleri
Telefon Rehberi >>
İnsan Kaynakları
Hakkımızda
Kanun ve Yönetmelikler
Ziyaretçi Defteri
Faydalı Linkler


Döviz Kurları
$ 4.0405 TL
4.976 TL

Alanya
Antalya
Alanya
Alanya Hotel Haberler  Online Reservation Hotel
Alanya
İkramlar Utopia World Otel’den, Turizm öğrencileri yarıştı, ‘Alanya tanıtımı dünyaya örnek’, ‘Alanya tanıtımı dünyaya örnek’, Anex Almanya’da büyüyecek, Kişisel veriler nasıl korunacak ve cezaları neler?, Katılımcı sayısı 4 kat arttı, ‘5 milyon Rus gelecek’, Alanya Fransız turist istiyor, İkramlar Sentido Numa Bay Otel’den, ‘Öncelik Alanya’, ‘Çocuk Dostu Turizm Paneli’ yapıldı,
İkramlar Utopia World Otel’den     2018-04-24
İkramlar Utopia World Otel’den Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) üyesi otellerin Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda Aytemiz Alanyaspor'un ev sahipliği yaptığı karşılaşmalarda verdiği ikram servisini Teleset Mobilya Akhisarspor maçında Utopia World Hotel üstlendi. Karşılaşma boyunca protokol, VIP ve basın tribünlerinde yiyecek-içecek ikramları yapıldı. Aytemiz Alanyaspor Kulübü Satın Alma Sorumlusu Mehmet Güler, Utopia World Hotel Yönetim Kurulu Başkanı...
Detay
Turizm öğrencileri yarıştı     2018-04-24
Turizm öğrencileri yarıştı ALANYA Ümit Altay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) ev sahipliğinde düzenlenen şenliklerin bu yıl 3’üncüsü yapıldı. Geleceğin turizm personelleri düzenlenen yarışmalarda hünerlerini sergiledi. Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, İlçe Mili Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi Burhan...
Detay
‘Alanya tanıtımı dünyaya örnek’     2018-04-24
GÜRCİSTAN'IN başkenti Tiflis'de 12-14 Nisan arasında düzenlenen 20'nci CTF Caucasus Uluslararası Turizm Fuarı'nda Alanya tanıtımı yapıldı. Alanya'nın 3’üncü kez Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı çatısı altında yer aldığı fuarda Türkiye, yaptığı çekiliş, dans ve el sanatları aktiviteleriyle fuarın en aktif ülkesi oldu. ALANYA'YA HAVADAN VE KARADAN ULAŞIM VAR Türk dizilerini...
Detay
‘Alanya tanıtımı dünyaya örnek’     2018-04-24
‘Alanya tanıtımı dünyaya örnek’ GÜRCİSTAN'IN başkenti Tiflis'de 12-14 Nisan arasında düzenlenen 20'nci CTF Caucasus Uluslararası Turizm Fuarı'nda Alanya tanıtımı yapıldı. Alanya'nın 3’üncü kez Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı çatısı altında yer aldığı fuarda Türkiye, yaptığı çekiliş, dans ve el sanatları aktiviteleriyle fuarın en aktif ülkesi oldu. ALANYA'YA HAVADAN VE KARADAN ULAŞIM VAR Türk dizilerini...
Detay
Anex Almanya’da büyüyecek     2018-04-24
Anex Almanya’da büyüyecek ALMANYA’DA 3 adet charter uçağı ile faaliyet gösteren Türk Tur Operatörü Anex Tour 2018 sezonuna yönelik çalışmalarına devam ediyor. Almanya’nın önde gelen 150’ye yakın seyahat acente temsilcisini Belek’teki Selectum Luxury Resort Hotel’de ağırlayan Anex Tour, yaz sezonu için ümit verdi. Otellerin kendini tanıttığı çalıştayda Türkiye turizmi hakkında katılımcılara bilgi verildi. Anex...
Detay
Kişisel veriler nasıl korunacak ve cezaları neler?     2018-04-20
Kişisel veriler nasıl korunacak ve cezaları neler? Kişisel verilerin korunması yönünde AB ülkeleri ile işbirliği kapsamında ve AB müktesebatı çerçevesinde 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bu kanuna dayanak olan gerçek ve tüzel kişilerin kişisel verilerinin korunması amacıyla yapılması gereken usul ve esasları belirten ve tüm Avrupa Birliği ülkeleri ve bu ülkeler ile işbirliği yapan...
Detay
Katılımcı sayısı 4 kat arttı     2018-04-16
Katılımcı sayısı 4 kat arttı ALANYA Ultra Maratonu, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Üyesi Utopia World Otel ana sponsorluğunda Alanya Belediyesi’nin destekleriyle başladı. Organizasyon bu yıl Ultra Maraton dalında Dmitry Mityaev, Ekaterina Mityaeva, Tom Owens, Holly Page, Elena Polyakova ve Alper Dalkılıç gibi Avrupa ve dünyanın önde gelen sporcularını ağırlıyor. Organizasyonda 18 ülkeden 83’ü yabancı 457...
Detay
‘5 milyon Rus gelecek’     2018-03-23
‘5 milyon Rus gelecek’ RUSYA’NIN en büyük uluslararası turizm fuarı MITT Moskova tamamlandı. Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı bölgelere ayrılmış toplamda bin 200 metrekarelik alanda Türkiye tanıtımı yaptı. Alanya’nın da tanıtıldığı bu alanların dışında Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) 50 metrekarelik özel yapım ayrı bir stantla bölgesini ön plana çıkardı. 7-11 Mart arasında Almanya’nın...
Detay
Alanya Fransız turist istiyor     2018-03-23
Alanya Fransız turist istiyor FRANSA’NIN Başkenti Paris’te 15-18 Mart tarihleri arasında düzenlenen uluslararası turizm fuarı SMT MAP’da Alanya tanıtımı yapıldı. Salon Mondial’de 43’üncüsü yapılan fuarda Alanya’yı Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) temsil etti. Vakıf olarak Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı çatısı altında Alanya standıyla yer aldıklarını söyleyen ALTAV Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Turistik...
Detay
İkramlar Sentido Numa Bay Otel’den     2018-03-23
İkramlar Sentido Numa Bay Otel’den ALANYA Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) üyesi otellerin Alanyaspor’un iç saha maçlarını oynadığı Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda verdiği ikram servisini Göztepe maçında Sentido Numa Bay Otel üstlendi. Otel personeli, karşılaşma boyunca Protokol, VIP ve Basın tribünlerinde yiyecek ve içecek ikramlarında bulundu. Kulübün satın almadan sorumlu yönetim kurulu üyesi Mehmet Güler, Numa Otelleri Yönetim...
Detay
‘Öncelik Alanya’     2018-03-23
‘Öncelik Alanya’ ALANYA Hal Komisyoncuları Derneği Başkanı Adem Kaya ve beraberindeki heyet Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti. Yapılan ziyarette turizm sezonunun gidişatı, rezervasyon rakamları, sebze meyve üretimindeki kapasite, tedarik ve işbirliği konuları görüşüldü. ALTİD Başkanı Burhan Sili, otel işletmecileri olarak sebze meyve tedarikinde Alanya...
Detay
‘Çocuk Dostu Turizm Paneli’ yapıldı     2018-03-16
‘Çocuk Dostu Turizm Paneli’ yapıldı Uluslararası Çocuk Merkezi (UÇM) tarafından Avrupa Birliği Delegasyonunun desteklediği,  derneğimizin  de    turizm/konaklama  sektörüne yönelik pilot bölge çalışmalarında   destek verdiği “Çocuk Dostu Turizm” projesi  yürütülmektedir.   Uluslararası Çocuk Merkezi, çocuk haklarının tanınması, yaygınlaştırılması; çocuğa yönelik şiddet, sömürü ve istismara karşı mücadele eden, anne ve çocuk sağlığı ile iyilik halinin korunması için faaliyetler...
Detay

Haberler
SİTE İÇİ ARAMA
ONLINE REZERVASYON
[TL] | EUR | USD
Otel İsmi (Zorunlu Değil):
Sınıf:
Pansiyon:
Bölge:
Giriş Tarihi:
25 Nis 2018
Çıkış Tarihi:
2 May 2018
Oda Sayısı:
Tek Kişilik Oda
İki Kişilik Oda
İki Yetişkin, Bir Çocuk

Detaylı Arama>>



ALANYA
ALANYA
 
Otel ALANYA
     
www.ly.com.tr  
ALANYA Hotel
Hotel Reservation
alanya türkçe turkey alanya english turkey alanya deutsch turkey