alanya
Hotel Reservation
Otel Alanya Hotel Güvenlik & Gizlilik Politikası | Hizmet Verme Şartları | Ödeme | İletişim
Online Otel Rezervasyon
ALANYA
Ana Sayfa
Alanya Şehir Haritası
Oteller >>
Tarihi Yerler >>
Doğal Güzellikler >>
Plajlar >>
Haberler
Alanya Doğa Sporları
Otel Liste
Turizm Fuar Takvimi
Spor ve Kültürel Etkinlikler
Gece Hayatı
Resim Galerisi >>
Video Galeri
SERVİSLER
ALTİD'e Üyelik Başvurusu
Site İçi Yardım
Ulaşım >>
Basında ALTİD >>
Bültenler
Turizm İstatistikleri
Danışma Ofisi Faaliyetleri
Turizm Araştırmaları >>
Vize İşlemleri
Telefon Rehberi >>
İnsan Kaynakları
Hakkımızda
Kanun ve Yönetmelikler
Ziyaretçi Defteri
Faydalı Linkler


Döviz Kurları
$ 5.6582 TL
6.5156 TL

Alanya
Antalya
Alanya
Alanya Hotel Haberler  Online Reservation Hotel
Alanya
‘Alanya turizmi çocuk dostu’, ‘Türkiye turizmi kabuk değiştirdi’, ‘Ülke ekonomisinin kalbi turizm’, ‘Alanya’nın marka değeri artacak’, Kongre turizmine geldiler, Norveçliler Alanya’da dizi çekti, Kazakların tercihi Antalya, Tribün ikramları Sunprime C-Lounge'dan, Romanya basını GZP’yi inceledi, AB sürecine turizm katkısı, ‘Kişisel veri’ toplantısı yapıldı, Anex Almanya’da büyüyecek,
‘Alanya turizmi çocuk dostu’     2018-05-14
‘Alanya turizmi çocuk dostu’ ULUSLARARASI Çocuk Merkezi (UÇM) tarafından Avrupa Birliği Delegasyonunun desteklediği,  Alanya Turistik İşletmeciler Derneği’nin konaklama sektörüne yönelik pilot bölge çalışmalarında destek verdiği ‘Çocuk Dostu Turizm Projesi’nin eğitimi Alanya Gardenia Otel’de yapıldı. Toplantıda, turizm ve seyahatte çocuk dostu, güvenli bir turizm anlayışının güçlendirilmesi ve çocuk hakları bilincinin geliştirilmesi kapsamında oluşturulan çalışmalarda 18 yaş...
Detay
‘Türkiye turizmi kabuk değiştirdi’     2018-05-14
‘Türkiye turizmi kabuk değiştirdi’ ALANYA Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Sezon Açılış Kokteyli Lonicera Otel’de yapıldı. Kokteyle Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, siyasiler, kurum yöneticileri ve turizmciler katıldı. Yoğunluk sebebiyle programa katılamayan bazı milletvekili aday adayları ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, iyi sezon dileklerini telgraf mesajıyla ilettiler. ALTİD’in kuruluş tarihi 1985’den...
Detay
‘Ülke ekonomisinin kalbi turizm’     2018-05-14
‘Ülke ekonomisinin kalbi turizm’ AKBANK organizasyonuyla, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) işbirliğinde Haydarpaşa Otel’de yapılan “Geleceğimiz Turizm” konulu panelde ekonomi, çevre ve dijitalleşme konuları işlendi. Moderatörlüğünü, Televizyoncu, Gazeteci ve Yazar Fatih Türkmenoğlu’nun yaptığı, Akbank Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sektörler ve Girişimcilik Daire Başkanı...
Detay
‘Alanya’nın marka değeri artacak’     2018-04-30
‘Alanya’nın marka değeri artacak’ TURİZMİN tüm kollarını bir araya getiren uluslararası turizm örgütü Skal’ın Alanya temsilciliği toplantısı Sirius Deluxe Otel’de yapıldı. SKAL Dönem Başkanı Mehmet Nedanlı’nın ev sahipliği yaptığı toplantıya Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Sili, TÜROFED Yönetim Kurulu Üyesi Gülçin...
Detay
Kongre turizmine geldiler     2018-04-30
Kongre turizmine geldiler ALANYA Belediyesi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, Alanya Hamdullah Emin Paşa (HEP) Üniversitesi, Amasya Üniversitesi, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi ve Slovakya’dan DTI Üniversitesi işbirliği ile “3. INES Uluslararası Eğitim ve Sosyal Bilimler Kongresi” 28 Nisan-1 Mayıs arasında Alanya Lonicera Resort & SPA Otel’de düzenleniyor. 930 BİLDİRİYLE KATILIYORLAR INES 2018’in...
Detay
Norveçliler Alanya’da dizi çekti     2018-04-25
Norveçliler Alanya’da dizi çekti NORVEÇLİ TV yapım şirketi Fremantle Media Norge,  “My First Holiday” isimli dizinin bir bölümünü Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) katkılarıyla Alanya’ya ayırdı. Alanya Teleferik, Kale, Dim Çayı, plaj, muz ve çilek bahçeleri çekimlerini bir haftada tamamlayan ekip Norveç’e döndü. Her bölümde farklı bir çiftin ilk yurt dışı tatilini anlatan dizi Norveç’in...
Detay
Kazakların tercihi Antalya     2018-04-25
Kazakların tercihi Antalya KAZAKİSTAN’IN en büyük şehri 2 milyon nüfuslu Almatı’da Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) tarafından Alanya tanıtımı yapıldı. Fuarda Alanya’yı ALTAV yetkilisi Kerim Yılmaz temsil etti. Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 213 metrekarelik stant alanında yapılan Alanya tanıtımına Kazaklar büyük ilgi gösterdi. Fuara 30 ülkeden 200’ü aşkın firma katıldı. ‘SEYAHAT YAZARLARI...
Detay
Tribün ikramları Sunprime C-Lounge'dan     2018-04-25
Tribün ikramları Sunprime C-Lounge'dan Otel personeli karşılaşma boyunca yiyecek ve içecek ikramlarında bulundu. Alanyaspor Satın Almadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Güler, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) üyesi otellerin verdiği ikram servisini Galatasaray maçında Sunprime C-Lounge Otel’in üstlendiğini belirterek, "Sunprime C-Lounge Otel'in ortaklarından Şükrü Cimrin'e otel yönetimi ve personeli adına yaptıkları jestlerinden dolayı teşekkür ederim"...
Detay
Romanya basını GZP’yi inceledi     2018-04-25
Romanya basını GZP’yi inceledi ROMANYA kökenli Paralela 45 tur operatörünün Türkiye operasyonunu yapan Summer Tour, 20 Romanyalı basın mensubunu Alanya’da ağırladı. Tanıtım çalışmaları kapsamında yapılan organizasyonda basın mensupları Alanya Kalesi, Kleopatra Plajı, Liman ve şehir merkezinde incelemelerde bulundu. Romanyalı basın mensupları 20 milyon nüfuslu ülkenin 2 milyon nüfuslu başkenti Bükreş’ten 14 Haziran’da yapılacak Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na...
Detay
AB sürecine turizm katkısı     2018-04-25
AB sürecine turizm katkısı TÜRKİYE’NİN Avrupa Birliği (AB) üyeliği adaptasyon süreci için hazırlanan projelere AB tarafından maddi destek veriliyor. Bu bağlamda Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), “Kamu Sektörü ve Sivil Toplum Kuruluşları Arasındaki Ortaklıkların ve Ağların Güçlendirilmesi: Alanya Turizm Sektöründe Pilot Modelin Geliştirilmesi Projesi”ni Alanya Hamdullah Emin Paşa (HEP) ve Alanya Sanayici ve İş İnsanları...
Detay
‘Kişisel veri’ toplantısı yapıldı     2018-04-25
‘Kişisel veri’ toplantısı yapıldı KİŞİSEL verilerin korunması yönünde AB ülkeleri ile işbirliği kapsamında ve AB müktesebatı çerçevesinde 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bu kanuna dayanak olan gerçek ve tüzel kişilerin kişisel verilerinin korunması amacıyla yapılması gereken usul ve esasları belirten ve tüm Avrupa Birliği ülkeleri ve bu ülkeler ile işbirliği yapan...
Detay
Anex Almanya’da büyüyecek     2018-04-24
Anex Almanya’da büyüyecek ALMANYA’DA 3 adet charter uçağı ile faaliyet gösteren Türk Tur Operatörü Anex Tour 2018 sezonuna yönelik çalışmalarına devam ediyor. Almanya’nın önde gelen 150’ye yakın seyahat acente temsilcisini Belek’teki Selectum Luxury Resort Hotel’de ağırlayan Anex Tour, yaz sezonu için ümit verdi. Otellerin kendini tanıttığı çalıştayda Türkiye turizmi hakkında katılımcılara bilgi verildi. Anex...
Detay

Haberler
SİTE İÇİ ARAMA
ONLINE REZERVASYON
[TL] | EUR | USD
Otel İsmi (Zorunlu Değil):
Sınıf:
Pansiyon:
Bölge:
Giriş Tarihi:
24 Eki 2018
Çıkış Tarihi:
31 Eki 2018
Oda Sayısı:
Tek Kişilik Oda
İki Kişilik Oda
İki Yetişkin, Bir Çocuk

Detaylı Arama>>



ALANYA
ALANYA
 
Otel ALANYA
     
eticaret  
ALANYA Hotel
Hotel Reservation
alanya türkçe turkey alanya english turkey alanya deutsch turkey