alanya
Hotel Reservation
Otel Alanya Hotel Güvenlik & Gizlilik Politikası | Hizmet Verme Şartları | Ödeme | İletişim
Online Otel Rezervasyon
ALANYA
Ana Sayfa
Alanya Şehir Haritası
Oteller >>
Tarihi Yerler >>
Doğal Güzellikler >>
Plajlar >>
Haberler
Alanya Doğa Sporları
Otel Liste
Turizm Fuar Takvimi
Spor ve Kültürel Etkinlikler
Gece Hayatı
Resim Galerisi >>
Video Galeri
SERVİSLER
ALTİD'e Üyelik Başvurusu
Site İçi Yardım
Ulaşım >>
Basında ALTİD >>
Bültenler
Turizm İstatistikleri
Danışma Ofisi Faaliyetleri
Turizm Araştırmaları >>
Vize İşlemleri
Telefon Rehberi >>
İnsan Kaynakları
Hakkımızda
Kanun ve Yönetmelikler
Ziyaretçi Defteri
Faydalı Linkler


Döviz Kurları
$ 6.3208 TL
7.3899 TL

Alanya
Antalya
Alanya
Alanya Hotel Haberler  Online Reservation Hotel
Alanya
Anex Almanya’da büyüyecek, Kişisel veriler nasıl korunacak ve cezaları neler?, Katılımcı sayısı 4 kat arttı, ‘5 milyon Rus gelecek’, Alanya Fransız turist istiyor, ‘Öncelik Alanya’, İkramlar Sentido Numa Bay Otel’den, ‘Çocuk Dostu Turizm Paneli’ yapıldı, ‘Tatil demek Alanya demek’, Şubat ayında 8 ülkede tanıtım yaptık, Rusların Tarkan’ı Alanya standında, ‘Kadın yönetici sayısı arttı’,
Anex Almanya’da büyüyecek     2018-04-24
Anex Almanya’da büyüyecek ALMANYA’DA 3 adet charter uçağı ile faaliyet gösteren Türk Tur Operatörü Anex Tour 2018 sezonuna yönelik çalışmalarına devam ediyor. Almanya’nın önde gelen 150’ye yakın seyahat acente temsilcisini Belek’teki Selectum Luxury Resort Hotel’de ağırlayan Anex Tour, yaz sezonu için ümit verdi. Otellerin kendini tanıttığı çalıştayda Türkiye turizmi hakkında katılımcılara bilgi verildi. Anex...
Detay
Kişisel veriler nasıl korunacak ve cezaları neler?     2018-04-20
Kişisel veriler nasıl korunacak ve cezaları neler? Kişisel verilerin korunması yönünde AB ülkeleri ile işbirliği kapsamında ve AB müktesebatı çerçevesinde 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bu kanuna dayanak olan gerçek ve tüzel kişilerin kişisel verilerinin korunması amacıyla yapılması gereken usul ve esasları belirten ve tüm Avrupa Birliği ülkeleri ve bu ülkeler ile işbirliği yapan...
Detay
Katılımcı sayısı 4 kat arttı     2018-04-16
Katılımcı sayısı 4 kat arttı ALANYA Ultra Maratonu, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Üyesi Utopia World Otel ana sponsorluğunda Alanya Belediyesi’nin destekleriyle başladı. Organizasyon bu yıl Ultra Maraton dalında Dmitry Mityaev, Ekaterina Mityaeva, Tom Owens, Holly Page, Elena Polyakova ve Alper Dalkılıç gibi Avrupa ve dünyanın önde gelen sporcularını ağırlıyor. Organizasyonda 18 ülkeden 83’ü yabancı 457...
Detay
‘5 milyon Rus gelecek’     2018-03-23
‘5 milyon Rus gelecek’ RUSYA’NIN en büyük uluslararası turizm fuarı MITT Moskova tamamlandı. Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı bölgelere ayrılmış toplamda bin 200 metrekarelik alanda Türkiye tanıtımı yaptı. Alanya’nın da tanıtıldığı bu alanların dışında Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) 50 metrekarelik özel yapım ayrı bir stantla bölgesini ön plana çıkardı. 7-11 Mart arasında Almanya’nın...
Detay
Alanya Fransız turist istiyor     2018-03-23
Alanya Fransız turist istiyor FRANSA’NIN Başkenti Paris’te 15-18 Mart tarihleri arasında düzenlenen uluslararası turizm fuarı SMT MAP’da Alanya tanıtımı yapıldı. Salon Mondial’de 43’üncüsü yapılan fuarda Alanya’yı Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) temsil etti. Vakıf olarak Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı çatısı altında Alanya standıyla yer aldıklarını söyleyen ALTAV Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Turistik...
Detay
‘Öncelik Alanya’     2018-03-23
‘Öncelik Alanya’ ALANYA Hal Komisyoncuları Derneği Başkanı Adem Kaya ve beraberindeki heyet Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti. Yapılan ziyarette turizm sezonunun gidişatı, rezervasyon rakamları, sebze meyve üretimindeki kapasite, tedarik ve işbirliği konuları görüşüldü. ALTİD Başkanı Burhan Sili, otel işletmecileri olarak sebze meyve tedarikinde Alanya...
Detay
İkramlar Sentido Numa Bay Otel’den     2018-03-23
İkramlar Sentido Numa Bay Otel’den ALANYA Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) üyesi otellerin Alanyaspor’un iç saha maçlarını oynadığı Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda verdiği ikram servisini Göztepe maçında Sentido Numa Bay Otel üstlendi. Otel personeli, karşılaşma boyunca Protokol, VIP ve Basın tribünlerinde yiyecek ve içecek ikramlarında bulundu. Kulübün satın almadan sorumlu yönetim kurulu üyesi Mehmet Güler, Numa Otelleri Yönetim...
Detay
‘Çocuk Dostu Turizm Paneli’ yapıldı     2018-03-16
‘Çocuk Dostu Turizm Paneli’ yapıldı Uluslararası Çocuk Merkezi (UÇM) tarafından Avrupa Birliği Delegasyonunun desteklediği,  derneğimizin  de    turizm/konaklama  sektörüne yönelik pilot bölge çalışmalarında   destek verdiği “Çocuk Dostu Turizm” projesi  yürütülmektedir.   Uluslararası Çocuk Merkezi, çocuk haklarının tanınması, yaygınlaştırılması; çocuğa yönelik şiddet, sömürü ve istismara karşı mücadele eden, anne ve çocuk sağlığı ile iyilik halinin korunması için faaliyetler...
Detay
‘Tatil demek Alanya demek’     2018-03-15
‘Tatil demek Alanya demek’ DÜNYANIN turizm borsası olarak nitelendirilen 7-11 Mart arasında düzenlenen uluslararası turizm fuarı ITB Berlin sonrasında Sabah Almanya gazetesi, Türkiye ekinde Alanya’ya geniş yer verdi. “Tatil demek Alanya demek” sloganıyla verilen haberde “Eşsiz denizlerde yüzmek mi istiyorsunuz? Ama aynı zamanda tarihi ve kültürel bir yolculuk yaparak yeni güzellikler mi keşfetmek istiyorsunuz? Bunun...
Detay
Şubat ayında 8 ülkede tanıtım yaptık     2018-03-15
Şubat ayında 8 ülkede tanıtım yaptık Şubat ayında katılım gösterilen fuarlardan edinilen izlenimlerin satır başları şöyle: BELÇİKA Son yılların verilerine bakıldığında hızlı bir düşüş gösteren pazardan 2014’de 262 bin, 2015’de 235 bin, 2016’da 143 bin ve 2017’de 135 bin turist ülkemize giriş yaptı. 2018 rezervasyon rakamları ise yükselişin yeniden başlayacağına işaret ediyor. BULGARİSTAN Bulgaristan Petriç Belediye Başkan...
Detay
Rusların Tarkan’ı Alanya standında     2018-03-15
Rusların Tarkan’ı Alanya standında RUSYA’DA 10-12 Mart arasında yapılan uluslararası turizm fuarı “Intourmarket Moskova”nın hemen ardından 13 Mart’da kapılarını açan Rusya’nın en büyük uluslararası turizm fuarı MITT Moskova’da özel yapım 50 metrekarelik büyük Alanya standı kuruldu. Fuar alanından bildiren Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, fuarın...
Detay
‘Kadın yönetici sayısı arttı’     2018-03-12
‘Kadın yönetici sayısı arttı’ TURİZM sektörü içinde kadınların yeri, önemi,  yaşanan sorunlar ve çözüm yolları Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nde (ALKÜ) düzenlenen “Kadın ve Turizm” konulu konferansta masaya yatırıldı. Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve ALKÜ Turizm Fakültesi işbirliğinde yapılan konferansta konuşmacı olarak SKAL International 2009 Dünya Başkanı Hülya Aslantaş ve ALTİD eski başkanı Türkiye Otelciler...
Detay

Haberler
SİTE İÇİ ARAMA
ONLINE REZERVASYON
[TL] | EUR | USD
Otel İsmi (Zorunlu Değil):
Sınıf:
Pansiyon:
Bölge:
Giriş Tarihi:
21 Eyl 2018
Çıkış Tarihi:
28 Eyl 2018
Oda Sayısı:
Tek Kişilik Oda
İki Kişilik Oda
İki Yetişkin, Bir Çocuk

Detaylı Arama>>



ALANYA
ALANYA
 
Otel ALANYA
     
eticaret  
ALANYA Hotel
Hotel Reservation
alanya türkçe turkey alanya english turkey alanya deutsch turkey